Over ons

Crypto365.nl is een onafhankelijke website welke zich volledig richt op de toekomst van de crypto en de blockchain. Crypto365.nl richt zich vooral op interessant nieuws welke voor de consument van toepassing kan zijn. Denk hierbij aan nieuws over nieuwe crypto-producten, nieuwe ICO’s, samenwerken of nieuwe technieken welke op basis van de blockchain zullen draaien. Daarnaast is de website ook voorzien van het laatste Bitcoin en Altcoin nieuws.

Wie zijn wij?

Crypto365.nl is een project van Technieuws.com en wordt onderhouden door een actief team van specialisten. Deze website staat volledig in het teken van crypto. De website zal zich onderscheiden van Technieuws.com welke zich voornamelijk richt op de consument en de techniek. Crypto365.nl zal crypto naar een hoger level brengen. Binnen ons netwerk valt ook de website Technieuws.com. Deze website is gericht op de algemene tech-rubrieken. Onderaan deze pagina meer informatie over het volledige team achter de website van Crypto365.nl

Contact

Mocht je graag met ons contact willen opnemen over bijvoorbeeld advertentie’s, reviews of heb je gewoon een algemene vraag? dan kan je het beste onze contact pagina bezoeken. Crypto365.nl is onderdeel van het Technieuws netwerk, onze websites hebben als doel om de gebruiker te informeren. Crypto365.nl is een onderdeel van het Technieuws Netwerk. 

Adverteren

Adverteren op Crypto365.nl behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hierbij gaat onze voorkeur sterk uit naar tech en crypto gerelateerde advertenties die onze doelgroep aanspreken. Wij zijn dan ook van mening dat een advertentie een stukje toegevoegde waarde moet kunnen bieden en niet alleen als hinderlijk dient te worden ervaren. Neem vrijblijvend contact op via info(at)Crypto365.nl. Wij werken samen met een aantal media-bedrijven in Nederland voor de weergave van display-advertenties en content promotie. Zelf bieden wij een volledig pakket aan met verschillende advertentie soorten, zoals advertentie weergave’s, content campagnes of branding uitingen.

Advertorials & SEO-artikelen behoren ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op. Bekijk de uitgebreide contactpagina.

BEKIJK DE CONTACTPAGINA

Het Team

Jeffrey 
Oprichter van Crypto365.nl en verantwoordelijk voor al het nieuws, de ontwikkelingen van de website en de reviews. Daarnaast verantwoordelijk voor een groot deel van het nieuws.

E: Jeffrey@Crypto365.nl

Arnoud 
Verantwoordelijk voor de content op de website. Daarnaast is Arnoud groot fan van crypto en specifiek de munten uit China. Het gaat hierbij vooral om NEO en Ontology.

E: Arnoud@Crypto365.nl

Bart 
Verantwoordelijk voor de content op de website en de reviews. Bart is groot fan van de ICO projecten en de projecten welke zijn gebaseerd op Ethereum.

E: Bart@Crypto365.nl

Bekijk de artikelen